Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gebouwautomatiserting

Meet en Regeltechniek kan u van dienst zijn bij allerlei werkzaamheden omtrent systemen voor gebouwautomatiserting. Hieronder vindt u welke diensten wij aanbieden.

Onze Diensten

Ontwikkeling van regelingssoftware

Meet- en Regeltechniek De Jong heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van regelingssoftware en het onderhoud daarvan. Wij maken, bij de ontwikkeling van regelingssoftware, gebruik van de beste en meest duurzame materialen en componenten en de meest geavanceerde software. Daardoor zijn wij in staat om voor elk klimaatvraagstuk een passende oplossing aan te bieden.

Gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering is het automatiseren van gebouwssystemen die het binnenklimaat regelen. De kwaliteit van het binnenklimaat wordt steeds vaker genoemd als oorzaak van allerlei gezondheidsklachten. Inmiddels weten we veel meer over de invloed van het binnenklimaat (warmte, vocht, fijnstof, frisse lucht) op onze gezondheid en werkprestaties.

Industriële regeltechniek

Industriële regeltechniek is de techniek die ervoor zorgt dat een systeem de gewenste resultaten oplevert. Door de resultaten voortdurend te meten en te vergelijken met de norm, kan het systeem worden bijgestuurd en geoptimaliseerd. Processen kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Regeltechniek wordt toegepast in zowel low-tech omgevingen als in high-tech processen.

Klimaatbeheersings software

Wij verzorgen de klimaatbeheersingssoftware van de verwarming, airconditioning, ventilatie- en luchtzuiveringsinstallaties. Voor advies, installatie, onderhoud en nazorg zit u bij Meet- en Regeltechniek De Jong uit Harmelen, nabij Utrecht, goed. Wij leveren systemen die die voldoen aan de gangbare kwaliteitseisen en normen.

Kastombouw

Meet- en regeltechniek is altijd in beweging. Kastombouw is daarom aan de orde van de dag. Er is voortdurend sprake van nieuwe ontwikkelingen, technische innovaties en andere eisen en normen. Voor een bestaande kast zal dus periodiek moeten worden beoordeeld of deze nog voldoet.

Kastenbouw

Meet- en regeltechniek hoort thuis in een passende en veilige behuizing. M en R Techniek is gespecialiseerd in het bouwen van dergelijke behuizingen, ook wel schakelkasten. Het onderbrengen van meet- en regeltechniek in een veilige behuizingen wordt “kastenbouw” genoemd.

I-HVAC Regeltechniek

Regeltechniek is de techniek die ervoor zorgt dat een systeem de gewenste resultaten oplevert. Door de resultaten voortdurend te meten en te vergelijken met de norm, kan het systeem worden bijgestuurd en geoptimaliseerd. Processen kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Regeltechniek wordt toegepast in zowel low-tech omgevingen als in high-tech processen.

Bekabelen en Inregelen

Installaties en systemen bekabelen kunnen wij ook voor u verzorgen. Doordat we de systemen ook afstellen en inregelen kunt u een veilige en duurzame werking verwachten.

Testen en Inbedrijfstelling

We willen u zo lang mogelijk plezier laten beleven van onze installaties. Naast inbedrijfstelling zullen wij ze dan ook uitvoerig testen. Zo haalt u het beste uit onze installaties.

Onderhoud en Beheer via Internet

We maken het u graag gemakkelijk met HTML5 , gebouwenbeheer via internet. Daarnaast bieden we via onze portal u dubbele zekerheid aan met betrekking tot het veilig inloggen in de installatie. Door deze moderne techniek gaat de kwaliteit van het beheer omhoog en de kosten omlaag.