Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van regeltechniek

Meet en Regeltechniek de Jong kan u van dienst zijn bij allerlei werkzaamheden omtrent systemen voor klimaatbeheersing. Hieronder vindt u welke diensten wij aanbieden. Klik op de afbeelding om naar de gewenste dienst te gaan.

Voor meer informatie over onze diensten of andere zaken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Regeltechniek

Regeltechniek zorgt ervoor dat door een systeem de gewenste resultaten worden behaald. Door meten en vergelijken wordt het systeem geoptimaliseerd.

klimaattechniek

Klimaattechniek

Het binnenklimaat is van grote invloed op de gezondheid en werkprestaties. Door temperatuur, luchtvochtigheid, luchtverversing en luchtfiltering zorgen voor een goed klimaat.kastenbouw

Kastenbouw

Onze systemen horen in een veilige en passende behuizing. We bouwen zelf behuizingen van goede kwaliteit waar u zonder problemen jaren mee vooruit kunt.

installeren en inregelen

Installeren en inregelen

Installaties en systemen installeren kunnen wij ook voor u verzorgen. Doordat we de systemen ook afstellen en inregelen kunt u een veilige en duurzame werking verwachten.

testen en inbedrijfstelling

Testen en inbedrijfstelling

We willen u zo lang mogelijk plezier laten beleven van onze installaties. Naast inbedrijfstelling zullen wij ze dan ook uitvoerig testen. Zo haalt u het beste uit onze installaties.

Webeasy

Beheer via internet

We maken het u graag gemakkelijk met Webeasy, gebouwenbeheer via internet. Door deze moderne techniek gaat de kwaliteit van het beheer omhoog en de kosten omlaag.

Geef een reactie