Over ons

Meet- en Regeltechnicus Kees de Jong

Eigenaar en oprichter van Meet en Regeltiechniek is Kees de Jong. Kees is een meet en regeltechnicus met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van klimaatprogramma’s en regelingsoftware en het installeren en in gebruik nemen van installaties op het gebied van klimaatbeheersing.

Ruim 30 jaar ervaring

Op zijn 15e jaar al begon Kees als electrotechnicus bij Hoveling electriciteitsbedrijf in Amsterdam. Kees heeft daar 18 jaar gewerkt en heeft zich langzamerhand gespecialiseerd als meet en regeltechnicus.

Cursussen en opleidingen

Kees heeft tientallen cursussen en opleidingen gevolgd om zich verder te bekwamen als meet en regeltechnicus. Hij volgde onder andere opleidingen op het gebied van meet- en regeltechniek, digitale schakel- en besturingstechniek en warmte en koude techniek.

Specialisatie

Kees bouw de zijn specialisatie als meet en regeltechnicus verder uit bij het installatiebedrijf Vink in Roelofarendsveen. Hij werkte daar jaren als servicetechnicus en zette uiteindelijk de afdeling meet- en regeltechniek op. Dat was ook de opstap voor zijn eigen bedrijf.

regeltechniek

Oprichting Meet- en regeltechniek de Jong

In 2009 begon hij het bedrijf Meet en regeltechniek. Hij maakte direct een vliegende start en klanten wisten hem direct te vinden dankzij zijn uitgebreide staat van dienst en kennis. Nog steeds weten dezelfde klanten hem te vinden, maar via via bouwt zijn klantenkring zich gestaag uit.

Duurzaamheid

De laatste jaren heeft hij zijn expertise langzamerhand uitgebreid met een specialisatie op het gebied van duurzaamheid. Enerzijds door toepassing van monitoringsoftware zoals Monavisa, dat toeziet op energiegebruik van gebouwen en installaties en anderzijds door het gebruik van duurzame onderdelen waarbij een lange levensduur is gegarandeerd. Waar in de branche 5 jaar gebruikelijk is, geeft Kees 15 jaar lang garantie af.

Kennismaken met Kees?

Heeft u werkzaamheden of uitdagingen op het gebied van klimaatinstallatie of regeltechniek? Neem contact op via het formulier of bel 0651535431. Met Kees heeft u een ervaren meet en regeltechnicus tot uw beschikking. Meet en Regeltechniek de Jong is gevestigd in Harmelen in de provincie Utrecht.

Geef een reactie