Over Ons

Meet- en Regeltechniek De Jong is een vertrouwd en dynamisch bedrijf dat zich richt op meet- en regeltechniek, met name voor gebouw gebonden en industriële installaties. Wij denken met u mee en leveren, installeren en onderhouden de techniek. Meet- en Regeltechniek De Jong communiceert met korte lijnen en is flexibel. Dat is onze kracht!

 

Het bedrijf is in 2009 opgericht als een eenmanszaak door eigenaar Kees de Jong. Eerst vanuit een schuur in de achtertuin van het huis, na een kleine groei en meer vraag naar regelpanelen betrekt Kees zijn eerste eigen bedijfsunit met een klein kantoor en een magazijn op de Nijverheidsweg in Harmelen.  Na een periode van groei met een aantal mooie projecten, zijn wij in 2022 verhuisd naar een eigen pand op de Productieweg in Harmelen. Onze klanten en eindklanten zijn verspreid over het hele land. 

 

Met jarenlange ervaring in meet- en regeltechniek, en in het bijzonder in klimaatregeltechniek, biedt Meet- en Regeltechniek De Jong BV een breed scala aan oplossingsgerichte producten en diensten voor de hvac installatiebranche. Onze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

 

Als systemintegrator kunnen wij u volledig ontzorgen bij regeltechnische projecten, van het eerste advies tot de uiteindelijke implementatie en nazorg. Wij nemen de volledige uitvoering van projecten voor onze rekening, waarbij we zorgen voor een naadloze integratie van systemen en technologieën. Onze diensten omvatten het ontwerp, de installatie en het onderhoud van regeltechnische installaties, evenals de monitoring via internet platforms en optimalisatie van prestaties.

 

Naast volledige projecten kunt u ook bij ons terecht voor deelprojecten. Of het nu gaat om de bouw van besturingspanelen, het ombouwen van bestaande regelpanelen of specifieke onderdelen van een groter project, wij staan voor u klaar met deskundig advies en professionele uitvoering. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen inspelen op uw wensen en behoeften.

 

Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk onze referentieprojecten om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen! Onze uitgebreide portfolio toont een verscheidenheid aan succesvolle projecten waarin wij innovatieve en duurzame oplossingen hebben geleverd.

 

Onze passie voor techniek garandeert dat wij altijd gebruikmaken van de nieuwste (duurzame) technologieën, die aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen en wensen op het gebied van gebouwbeheersystemen. Door constant te investeren in kennis en innovatie, blijven wij voorop lopen in ons vakgebied en kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden.