Gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering is het automatiseren van gebouwssystemen die het binnenklimaat regelen. De kwaliteit van het binnenklimaat wordt steeds vaker genoemd als oorzaak van allerlei gezondheidsklachten. Inmiddels weten we veel meer over de invloed van het binnenklimaat (warmte, vocht, fijnstof, frisse lucht) op onze gezondheid en werkprestaties. Laat daarom de installatie van gebouwautomatisering over aan een deskundig bedrijf als Meet- en Regeltechniek De Jong uit Harmelen, in regio Utrecht.

Zorg voor een fijne werkomgeving met het optimaliseren van de gebouwautomatisering

Een goed klimaat wordt bepaald door de temperatuur, de luchtvochtigheid, de luchtverversing en de filtering van de lucht. Het klimaat in een woon- of werkruimte is door de vele variabelen die van invloed zijn een ingewikkeld complex van factoren. Met onze klimaatbeheersingssoftware wordt de toestand van de lucht in woon- of werkruimtes geregeld. Een goed klimaat bepaalt mede het welzijn van de personen die zich in dat klimaat bevinden of de kwaliteit van de goederen die er in worden geproduceerd of bewaard. Als meet- en regeltechniekbedrijf nemen wij de gebouwautomatisering daarom ook zeer serieus.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust

Benader ons voor een offerte

Heeft uw bedrijf problemen met vocht, warmte of te weinig frisse lucht? Schakel ons dan nu in om de gebouwautomatisering te optimaliseren. Als vakkundige meet- en regeltechniekmonteurs helpen we u graag aan een fijne werkomgeving. Neem gerust contact met ons op via info@menrtechniek.nl voor een vrijblijvende offerte of bij eventuele vragen.