Kastenbouw

Solide schakelkast met onze kastenbouw

Meet- en regeltechniek hoort thuis in een passende en veilige behuizing. M en R Techniek is gespecialiseerd in het bouwen van dergelijke behuizingen, ook wel schakelkasten. Het onderbrengen van meet- en regeltechniek in een veilige behuizingen wordt “kastenbouw” genoemd.

 

Of het nu gaat om een eenvoudige kast voor verlichting of een complexe schakelkast voor klimaatbeheersing. U (particulieren en bedrijven) kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote projecten.

 

M en R Techniek verzorgt zelf de bouw van kasten van ontwerp, enginering, software en bekabeling tot en met de aflevering. Voor elke installatie leveren wij een passende kast.
Bij de nieuwbouw van een installatie voeren wij de kastenbouw uit in onze eigen werkplaats of ter plaatse. Wij houden daarbij uiteraard rekening met bestekeisen, wettelijke voorschriften en eisen en wensen van de opdrachtgever.

 

Kastenbouw houdt ook in het aanpassen van bestaande kasten. Hierbij kan bijvoorbeeld nieuwe regelapparatuur (incl. software) in bestaande kasten worden toegevoegd of bestaande meet- en regeltechniek worden vervangen.

Kastenbouw van M en R Techniek De Jong & Hartog

  • Engineering en assemblage van nieuwe schakelkasten
  • Updaten en moderniseren van bestaande schakelkasten
  • Leveren van componenten
  • Leveren van alle noodzakelijke bekabeling
  • Leveren (web-based) besturingssystemen (fabricaat onafhankelijk)
  • Installatie van geassembleerde kasten
  • Verzorgen van afstandsbeheer
  • Verzorgen van storingsafhandeling

 

M en R Techniek heeft de afgelopen jaren in eigen productie de kastenbouw voor een lange lijst met klanten verzorgt. Deze kasten vormen tot op de dag van vandaag een belangrijke en betrouwbare schakel voor de verschillende elektrotechnische installaties en machines.

Kastenbouw, voor maatwerk schakelkasten

Kastenbouw is doorgaans maatwerk. En bovendien is in beginsel alles mogelijk. Elke kast is min of meer uniek. Uitgangspunt vormen de specificaties die in samenspraak met u als klant zijn opgesteld.
Wij verzorgen het gehele traject van de engineering tot en met de assemblage en installatie. Voorafgaande aan de oplevering wordt elk kast uitvoerig en grondig getest.

Vragen over kastenbouw en de mogelijkheden? Neem contact op

Wilt u meer weten of heeft u vragen over kastenbouw, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door ons te bellen of te mailen. U kunt ook nu direct het vragenformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op basis van uw specificaties stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte op voor de bouw van uw schakelkast. Meet- en Regeltechniek de Jong & Hartog is gevestigd in Harmelen, Utrecht maar kan kastenbouw ook bij u op locatie uitvoeren.