Kastombouw

Kastombouw: modernisering bestaande regelkasten

Meet- en regeltechniek is altijd in beweging. Kastombouw is daarom aan de orde van de dag. Er is voortdurend sprake van nieuwe ontwikkelingen, technische innovaties en andere eisen en normen. Voor een bestaande kast zal dus periodiek moeten worden beoordeeld of deze nog voldoet. Soms is het nodig omdat de componenten niet meer voldoen aan de huidige normen, soms is uitbreiding nodig omdat de installaties in een gebouw worden aangepast en soms moet er updates worden uitgevoerd om te zorgen dat de meet- en regeltechniek optimaal blijft functioneren. Kastombouw houdt dus in het aanpassen van bestaande regelkasten. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe regelapparatuur (incl. software) aan bestaande kasten of het vervangen van bestaande systemen. Voor kastombouw is M en R Techniek uit Harmelen, Utrecht een betrouwbare partner. Wij hebben vele jaren kennis en ervaring opgebouwd.

Kastombouw van M en R Techniek:

  • Uitbreiden, updaten en moderniseren van bestaande regelkasten
  • Leveren en vervangen van componenten
  • Leveren en vervangen van alle noodzakelijke bekabeling
  • Leveren (web-based) besturingssystemen (fabricaat onafhankelijk)
  • Verzorgen van afstandsbeheer
  • Verzorgen van storingsafhandeling
M en R Techniek heeft de afgelopen jaren de kastenombouw voor veel klanten verzorgt. Door onze service en garantie vormen deze kasten, tot op de dag van vandaag een en betrouwbare schakel in de verschillende elektrotechnische installaties en machines van deze klanten.

Kwaliteit in maatwerk kastombouw

Kastombouw is maatwerk. Elke kast is min of meer uniek. Dus aanpassing of uitbreiding van bestaande regelkasten vraag derhalve veel kennis en ervaring Uitgangspunt voor de kastombouw vormen de gewijzigde normen en de specificaties die in samenspraak met u als klant zijn opgesteld.

 

Wij verzorgen het gehele traject van de engineering tot en met de in gebruik name van de omgebouwde kast. Voorafgaande aan de oplevering wordt elk omgebouwde kast uitvoerig en grondig getest. Wij geven 15 jaar garantie de aanpassingen.

Kastombouw? Vraag nu meer informatie of een offerte aan

Heeft u twijfels over het functioneren van uw huidige meet- en regeltechniek, of moet uw technische installatie binnenkort worden aangepast vraag dan meer informatie over kastombouw bij M en R Techniek. Wij komen graag bij u langs om de bestaande situatie te beoordelen en de mogelijkheden voor kastombouw te bespreken. U kunt ons bereiken door ons te bellen (06-51535431) of te mailen. U kunt ook nu direct het contactformulier op onze website invullen. Ook stellen wij graag een offerte voor de ombouw van uw regelkast voor u op.