Webeasy

Wij zijn een gecertificeerd systeempartner van Webeasy. 

Webeasy ontwikkelt software en hardware voor het besturen en bewaken van gebouw-gebonden installaties. Met Webeasy beheerst u de klimaat- en ruimtereglingen. 

 

Bij gebouwen gaat het altijd om beheersing. Eén manier om alle installaties in uw gebouw te kunnen benaderen, besturen en beheren. Ongeacht welk merk, ongeacht waar u bent en ongeacht welk moment van de dag. Vanuit elke webbrowser, tablet of smartphone. Het kan met Webeasy!

ALLES-IN-ÉÉN

Webeasy maakt alle installatieonderdelen in gebouwen transparant. Met één hardware-lijn, één besturingsplatform en één visualisatiemethode voor al uw gebouw-beheerapplicaties. De alles-in-één-formule is geschikt voor elk project, ongeacht de omvang.

Bediening

De eindgebruiker of installateur kan eenvoudig via een webbrowser de bediening van de software uitvoeren. De instellingen, configuraties of strategieën van de installaties kunnen intuïtief worden aangepast.

Met Webeasy kunt u alle techniek in een gebouw aansturen, of het nu gaat om eigen producten, producten van derden of een combinatie daarvan. Alle software is ontwikkeld op basis van het Niagara Framework, de wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering.

Oplossingen

  1. Klimaat
  2. Ruimteregelingen
  3. Legionella
  4. Integratie
  5. Supervisor
  6. Duurzame nazorg

Wilt u meer en uitgebreidere informatie over de oplossingen van Webeasy?